My Thai

Som ni redan vet har jag en liten Thailändska på jobbet.. Här ska ni få senaste nytt från Thailand..

En dag på hotellet höll jag och en kollega på att storstäda ett rum. Vi diskuterade vad man kan hitta för konstiga saker som gäster har lämnat kvar.. Och kom in på porrtidningar.. Vi sa att det var ju löjligt att de jämt är så noga gömda och så, men att det numera är ett nästan utdött fenomen.. När det finns på tv och på internet.. 

Några dagar senare när jag städar så hittar jag vad då, jo en porrtidning! Och den var bara slängd i sopkorgen, inget hyckel, snacka om att jag blev förvånad! När vi var klara för dagen och skulle slänga alla soporna nere i källaren berättar jag om mitt fynd för en annan kollega och för My Thai.. När jag har slängt det så frågar Thai vad det va, är det nakna? Jo säger jag, de är nakna, det är porr.. (försöker vara lite pedagogisk eftersom vi har vissa språkbarriärer att bygga över). Hon tar upp tidningen från soporna och öppnar den snabbt och sen säger hon, jag vill ha den, jag ska öva.. Hon skrattar och jag och kollegan skrattar också och tänker, vad är nu detta?

Sen kommer vi in i tvättstugan och då säger Thai, Ida, är det sex? Joo säger jag det är ju sex och porr och usch.. Hon skrattar och säger, usch hon med och slänger tidningen i soporna.. Jag trodde de bara vad nakna säger hon sen..

Haha... 

Några dagar senare så funderar jag fortfarande vad hon skulle med de nakna tjejerna till, och öva, öva på vad då? Att vara naken? Passande nog så har min kollega den aktuella dagen hittat en Slitz tidning och en Moore... Får jag låna dem säger jag? Jag går till Thai och visar och frågar, vill du ha dem här då? Här är de bara nakna.. Jaaa, tack så mycket, jag ska ta hem och öva säger hon och skrattar.. 

Och hela historien slutar här, tidningarna gick inte till återvinningen.. 


Fundering: Vet dem inte hur man är naken i Thailand?? 




Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, vad skön hon är! Måste öva på att vara naken...

2008-08-28 @ 23:30:22
URL: http://stadstrio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0