Den här jävla katten...

Kvinnan skulle slänga sopor.
Då hörde hon ett svagt jämmer inifrån tunnan.
I en igenknuten kompostpåse låg en kattunge med ett rep om halsen och texten "Den här jävla katten vill vi inte ha längre", skriver Nerikes Allehanda. 

Katten var vinglig och orkade inte stå ordentligt på benen när kvinnan i Örebro hittade den tidigare i veckan. Hon tog den till veterinär som upptäckte en skada på huvudet – dess liv gick inte att rädda.
– Det är ofattbart att människor kan vara så grymma mot en liten katt. Den var mellan två och fyra månader, säger Örebropolisens informationschef Torbjörn Carlson till Nerikes Allehanda.


"Hemskt beteende"
Polisen misstänker att någon slog katten i huvudet innan den stängdes in i påsen, men menar att det inte behöver vara ägaren som är skyldig till dådet.
– Det kan vara någon annan som av oförklarlig anledning gjort så här. Det är ett onormalt och hemskt beteende. Är man ägare och inte vill ha sin katt kvar finns ju alla möjligheter att ge den ett nytt hem, säger Torbjörn Carlson.
Örebropolisen menar att det är ett uppenbart fall av djurplågeri, och kommer att utreda saken.

 


Alltså:
Försöker man döda en katt, lägger den i en soppåse och knyter igen och sedan kastar påsen i en soptunna VARFÖR skriver man en sån lapp, är det inte rätt uppenbart att man inte vill ha katten?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0